top of page

'Construbadge' verplicht voor alle arbeiders vanaf 1 oktober 2014

Deze badge is een initiatief van de Confederatie Bouw en is bedoeld als visueel identificatiemiddel op de bouwplaats. Het is immers van groot belang voor een aannemer om te weten wie zich op de bouwplaats bevindt, zowel de arbeiders van Belgische bedrijven als de buitenlanders en uitzendkrachten.

Hoewel de Construbadge in de eerste plaats bedoeld is voor de visuele identificatie op de bouwplaats, zal hij ook in het kader van de aanwezigheidsregistratie een belangrijke rol kunnen spelen. Het gebruik van de badge kan geïntegreerd worden in de elektronische systemen die de ondernemingen voor de aanwezigheidsregistratie kunnen gebruiken.

Begin september krijgen de werkgevers en de bouwvakarbeiders een uitgebreide folder van het Fonds voor Bestaanszekerheid met meer uitleg over de Construbadge.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page